CRM levert 5,60 euro op per geïnvesteerde euro!

Written by peter daneels

Investeren in CRM betaalt zich snel terug!

Heeft u nog een betere reden nodig om in relatie management systeem te investeren?

Recent onderzoek van Nucleus Research moet aantonen dat een investering in CRM zich snel en meervoudig terugbetaalt.
Bovendien bevestigt de studie dat de productiviteit van het commerciële team verhoogt dankzij  mobiele toegang tot applicaties (via de tablet of smartphone). Hiernaast zorgen ook de “sociale aspecten” van vooral social CRM-systemen voor een verbetering van die productiviteit.

Natuurlijk kan je met dergelijke studies alles bewijzen, maar de wetenschap dat de klant voor uw organisatie steeds belangrijker wordt (beter geïnformeerd en verbonden met anderen) én het feit dat dergelijke systemen vandaag bereikbaar zijn voor elk bedrijf, onderstreept mijn overtuiging dat elk bedrijf een relatie management systeem nodig heeft.
Dichter bij uw klanten staan, betekent bijhouden wat klanten tegen u zeggen. Het betekent dat die informatie over uw klanten, voor iedereen in uw bedrijf beschikbaar wordt.

Enkel op die manier kan u zorgen voor een memorabele service waar uw klant graag voor terugkomt en waar die klant graag over praat.

Wilt u meer weten over  de manier waarop uw organisatie haar voordeel doet met modene CRM-systemen, gebaseerd op Cloud Computing?

Contacteer ons dan vandaag nog of boek meteen een afspraak

Read More Articles:

Drie pijlers voor digitale transformatie, pijler 1: operational efficiëncy

>