Wat de zelf rijdende auto ons leert over digitale transformatie

Written by peter daneels

De impact van technologie wordt vaak onderschat

Bedrijven onderschatten het vaak nog, maar technologie en de onwaarschijnlijke computer kracht waarover wij (kunnen) beschikken, verandert alles. En wat die veranderingen betreft, zullen we de volgende jaren nog in een stroomversnelling terecht komen. Om één en ander te illustreren, verwijs ik graag naar het voorbeeld van de “zelf rijdende auto” : iets meer dan vijf  jaar geleden nog totaal onmogelijk geacht voor de nabije toekomt, vandaag bijna realiteit….

“Mee zijn” en nadenken over hoe technologie ook jouw sector (zal) beïnvloeden is de taak van elke vooruitziende bedrijfsleider.  Kijk ook eens naar de technologie die in andere sectoren wordt gebruikt, evalueer op welke wijze deze eventueel in je eigen domein zou kunnen worden gebruikt.

Als jij het je kan voorstellen, mag je er zeker van zijn, dat iemand het zal doen!”

Ter inspiratie, IBM publiceert gewoontegetrouw op het einde van het jaar zijn “IBM 5 in 5″, waarin wordt voorspeld welke technologieën de komende vijf jaar een belangrijke impact zullen hebben. Dit jaar gaat het over vijf zintuiglijke doorbraken

Bekijk hier een video over dit onderwerp van Kanaal Z

Rondom je heen kijken is goed, eens de frisse mening van een ander krijgen ook, wij gaan graag met je in gesprek over je huidige IT keuze’s.

  • Hoe maak jij vandaag al gebruik van al de nieuwe mogelijkheden?
  • Waarop ligt bij u de focus?

Besparen op de kosten of meer omzet realiseren?

Cloud computing maakt het mogelijk, maak er gebruik van!

Read More Articles:

Waarom uw IT’er mee aan tafel moet zitten als het over strategie gaat

>