Over ons…voor U

Ondernemende vakmensen

Commercieel succesvol zijn (en blijven!) vereist een op elkaar afgestemde, en elkaar versterkende samenwerking van specialisten uit verschillende disciplines: sales, marketing en IT.

En hoewel wij beschikken over dat overkoepelend zicht, zijn wij geen alleskunners.

Daarom doen we beroep op een netwerk van vakmannen en specialisten: stuk voor stuk gepassioneerde professionals die écht goed zijn in wat ze doen én die voldoende overlappende kennis hebben om elkaar te begrijpen.

Onze principes en kenmerken....soms een beetje doordravend en principieel.... altijd in het belang van onze klanten....
[thrive_accordion_group title=””][thrive_accordion title=”Wat u zelf beter kan, moet u zelf doen!-De voorwaarden voor succes zitten binnen uw organisatie” no=”1/8″ default=”no”] De meeste elementen om succesvol te zijn, zijn binnen uw organisatie aanwezig. Eventueel ontbrekende puzzelstukken dienen te worden toegevoegd of aangevuld. Hiertoe stellen wij een hoop werkmateriaal ter beschikking. En vaak kan (moet) u hiermee zelf aan de slag omdat u en uw medewerkers hiervoor het best geplaatst zijn. Wij rekenen dus op u en uw organisatie![/thrive_accordion][thrive_accordion title=”U betaalt geen consultants om open deuren in te trappen.” no=”2/8″ default=”no”] Tenminste dat hopen we…En als u het doet, helpen we er u graag vanaf. Wijzelf behoeden ons voor het geven van advies in de hoop dat het werkt… We bezorgen u wél een hoop nieuwe inzichten in nieuwe mogelijkheden én good practises en focussen op het overdragen van kennis naar uw organisatie. Met die kennis heeft u meer kansen op succes!
[/thrive_accordion][thrive_accordion title=”Noch om het warme water opnieuw uit te vinden” no=”3/8″ default=”no”] Het werkmateriaal dat u van ons krijgt is gebaseerd op good practises. Het omvat de ervaring van duizenden projecten en biedt dus een methode om snel vooruit te geraken. Er zit hier veel waarde in. Wij zouden er misschien meer geld voor kunnen vragen. We doen dat niet omdat we geloven dat we hierdoor de beste kans creëren om met u een lange termijn relatie aan te gaan. Hiertoe is het dus ook in ons belang dat u uw budget besteed aan de juiste dingen.

[/thrive_accordion]
[thrive_accordion title=”We zijn gaan traditionele resellers van software” no=”4/8″ default=”no”] Het is uw beste garantie voor eerlijk en onpartijdig advies rond het enorme aanbod.[/thrive_accordion]

[thrive_accordion title=”Geen gratis intake sessies” no=”5/8″ default=”no”] De keuzes die we maakten in onze aanpak, gecombineerd met structurele files in België, maakt dat we onze gratis pre sales tijd beperken. U zou er van kunnen schrikken, het is niet de gewoonte… In ruil garanderen we dat we uw tijd niet verdoen. Uiteraard kunnen we wel steeds uitgebreid kennismaken via telefoon of via video conferencing.
[/thrive_accordion][thrive_accordion title=”Risicoloze aanpak” no=”7/8″ default=”yes”]Vanuit marketing technisch standpunt behoeden we ons voor een “niet goed, geld terug” kreet. Het zou immers vragen kunnen oproepen omtrent de kwaliteit van onze diensten. Bekijk deze benadering echter samen met de beperking van de gratis pre sales tijd. We claimen om meerwaarde te bieden, aan ons dus om u tevreden te stellen! Het is ook onze garantie dat u bij ons blijft! Dus ja: niet tevreden, crediteren wij u de factuur! ( *voor sommige diensten gelden beperkingen)
[/thrive_accordion][thrive_accordion title=”Ecosysteem van partners” no=”8/8″ default=”no”] Vele van onze medewerkers zijn niet in loondienst met ons verbonden. Dat heeft ook te maken met een bewuste keuze en overtuiging. U wordt het beste geholpen door een ideale match van verschillende skillsets, die wij u aanbieden via ons netwerk van gepassioneerde professionals waarmee we samenwerken
[/thrive_accordion][/thrive_accordion_group]

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

E-book Title
>