CRM-Pipeliner

Kennismaking met Pipeliner CRM

Reeds enige jaren volgen wij Pipeliner CRM. Het product is nog steeds relatief nieuw ( eerste "versie" kwam uit in 2009), maar heeft een hele mooie evolutie doorgemaakt, zowel wat betreft toevoeging functionaliteit ( check de release notes ) als de uitbreiding van het klantenbestand ( jaar na jaar 100% groei)

Bijkomend weten we dat Pipeliner CRM nu reeds winstgevend is én financieel uiterst sterk is wat steeds belangrijk blijkt voor de continuïteit van het product.  

Wijzelf zijn alvast enthousiast en plaatsen Pipeliner graag in de categorie van CRM's waar je als sales echt wat aan hebt! Je verkoopt makkelijker... En dat gevoel wordt bevestigd door review van gebruikers op G2 Grid: deze plaatst Pipeliner in het "High Performers" segment- dit zijn producten met een hoge score van de gebruikers, maar met voorlopig een lager marktaandeel. Kortom, meer dan de moeite om te ontdekken!

Deze video geeft je een goed idee van de look and feel van Pipeliner, beetje op zijn Amerikaans ( n.a.v. de Principia release) ( tijd video 2:36 min)

Een 6 minuten overzicht van Pipeliner- van "installatie" tot configuratie

Een kenmerk van een goed CRM systeem is dat het flexibel is....deze video geeft je een goed idee van de aanpasbaarheid van Pipeliner

Pipeliner integreert in twee richtingen met Outlook. ( let op, niet voor Mac gebruikers)

Uitgebreide rapportage mogelijkheden....

Out of the box integratie met Microsoft Office ( let op, niet voor Mac gebruikers) 

>