Marketing Automation track

Laat uw business sneller groeien met Marketing Automation

  • Kies de juiste tool.  Zie je door de bomen het bos niet meer? Samen met jou kiezen we de tool die het beste past bij jouw business.
  • Snel en betaalbaar aan de slag. Marketing Automation hoeft niet duur of complex te zijn, met één van onze starter packages gaat u snel en risicoloos aan de slag.
  • Meer en betere leads aan lagere kosten. U krijgt betere inzichten in het online gedrag van uw klanten. Meer én betere leads zijn het resultaat

Meer info? Lees onze Marketing Automation Quick Guide

Peter DaneelsDANSC

“Marketing Automation is iets wat voor elke KMO haalbaar is. Dankzij cloud computing is de technologie absoluut betaalbaar ( open source zelfs gratis) Eigenlijk moet je er gewoon mee beginnen, want wat je leert over je klanten is onbetaalbaar.”

Voordelen Marketing Automation

Hét antwoord op veranderend koopgedrag

Klanten kopen vandaag fundamenteel anders dan enkele jaren geleden:ze informeren zich online en via sociale netwerken. Er ligt dus een schat aan informatie op u te wachten. Maak er gebruik van via marketing automation.

Gerichte email marketing

Email blijft een belangrijk medium om uw klant en prospect te bereiken. Via marketing automation worden uw berichten relevanter qua inhoud en tijdstip. Verhoog zo de open rates en engagement.

Meer en betere leads

Een flink deel van uw leads en prospects is nog niet klaar om vandaag reeds bij u te kopen. Via marketing automation voorziet u de prospect van voldoende informatie én wordt u getriggert wanneer er voldoende koopsignalen zijn.

Social Media integratie

Uw prospects en klanten binden zich meer dan ooit ook op sociale netwerken. Via marketing automation kan u hen ook daar bereiken. Tijd steken in sociale media wordt dus pas echt rendabel als u de cirkel rond maakt.

Snel en betaalbaar aan de slag met Marketing Automation

  • Risicoloze aanpak
  • Voor elke KMO
  • Gratis inspiratie sessie

Wacht niet om voordeel te doen!  Gratis inspiratie sessie om de mogelijkheden te ontdekken!

>